KUSHTET E PËRDORIMIT

Althaia.de

Privacy Policy

Kjo privacy policy është hartuar për t’i shërbyer më mirë ato që kanë të bëjnë me atë se si “Informacion Personal” ata (PII) përdorur internetin. PAP, siç përdoret në ligjin gjerman të privatësisë dhe sigurisë së informacionit është informacioni që mund të përdoret vetëm ose me informacionet e tjera për të identifikuar, kontakt, ose gjetur një person të vetëm ose për të identifikuar një person në kornizë.

Ju lutem lexoni KUSHTET E PËRDORIMIT tanë me kujdes për të marrë një kuptim të qartë se si ne mbledhim, përdorim, mbrojm ose përndryshe shërbejnë të dhënat tuaja personale në përputhje me faqen tonë.

Çfarë te dhena personale ne mbledhim nga njerëzit që vizitojnë  Faqen e internetit ose aplikacionin tonë;

Kur urdhëron ose regjistrimit në faqen tonë, sipas rastit, ju mund të nxitet për të shkruani emrin tuaj, adresën email, adresën postare, numrin e telefonit, informacion kartë krediti ose informacione të tjera për të ju ndihmuar me përvojën tuaj .

Kur ne mbledhim informacion?

Ne mbledhim informacion nga ju kur ju vendosni një qëllim, të regjistroheni në një buletin, t’iu përgjigjur një sondazhi, plotësoni një formular ose të hyjë informacion në faqen tonë të internetit.

Si ne përdorim informacionin tuaj?

Ne e përdorim informacionin që ne mbledhim nga ju kur ju regjistroheni, bëni një blerje, të nënshkruar për gazetën tonë, për t’iu përgjigjur një sondazh apo marketingu komunikimit, shfletoj faqen e internetit, ose përdorin vend të caktuar të tjera përmban në mënyrat e mëposhtme:

  • Për të rregulloje përvojën e përdoruesit dhe të na lejojë për të ofruar llojin e përmbajtjes dhe të produktit ofertat që ju interesojnë më.
    • Për të na lejojë që të ju shërbyer më mirë duke iu përgjigjur kërkesave shërbimit të klientit.
    • Për të administruar një konkurs, promovim, studim apo vend tjetër.
    • Për të shpejt të redaktuar transaksionet tuaja.
    • Për të dërguar postë elektronike në lidhje me porosinë tuaj ose të produkteve dhe shërbimeve të tjera.

Si nuk kemi mbrojtur informatat vizitorëve?

Ne nuk e përdorim skanim dhe / ose dobësi scan me standardet PCI.
Ne nuk e përdorim Malware Scan.

Ne nuk e përdorin një certifikatë SSL
• Ne nuk kemi nevojë për një SSL sepse:
Para shikoni përdoruesit faqe përcjellëse për pagesën PayPal dhe përdoruesit mbush detaje PayPal për Check Out

A ne përdorim «cookie-t»;
– Ne nuk përdorim cookies për ndjekjen qëllime

Ju mund të zgjidhni të keni kompjuterin tuaj ju tërhequr vërejtjen çdo herë një cookie është dërguar, ose ju mund të zgjidhni për të çaktivizoni të gjitha cookies. Ju mund ta bëni këtë nëpërmjet shfletuesit tuaj (si Internet Explorer) settings. Çdo shfletues është pak më ndryshe, kështu që kontrolloni menu shfletuesit Ndihmë për të mësuar rrugën e duhur për të modifikuar cookie-t.

Nëse ju çaktivizoni cookies off, disa funksione do të jetë me aftësi të kufizuara që e bëjnë përvojën faqen tuaj më efikas dhe disa nga shërbimet tona nuk do të funksionojë si duhet.

Megjithatë, ju mund të bëhen porosi.

Zbulesa e tretë

Ne nuk e shesim, tregtisë, ose ndryshe transferojë për palët jashtë informacionin tuaj personalisht të identifikueshme nëse ne të sigurojë njoftim. Kjo nuk përfshin website hosting partnerë dhe palëve të tjera të cilët na ndihmojnë veprojnë faqen tonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë, ose servis ju, nëse ato palët bien dakord për të mbajtur këtë informacion konfidencial. Ajo gjithashtu mund të lëshojë informata tuaj kur ne besojmë lirimin është e përshtatshme në përputhje me ligjin, të zbatuar faqen tonë politika, ose mbrojtjen e jona ose të tjerët drejtat, prona ose sigurinë.

Megjithatë, informacioni jo-personalisht të identifikueshme vizitor mund të sigurohet për të partive të tjera për marketing, reklama, ose përdorime të tjera.

Lidhje të palës së tretë

Herë pas here, në diskrecionin tonë, ne mund të përfshijnë ose të ofrojë produkte të palës së tretë ose shërbimet në faqen tonë të internetit. Këto vende e palës së tretë kanë politika të veçanta dhe të pavarura privatësisë. Prandaj, ne nuk kemi asnjë përgjegjësi ose detyrim për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre faqet e lidhura. Megjithatë, ne kërkojmë për të mbrojtur integritetin e faqen tonë dhe mirëpresim çdo reagime në lidhje me këto vende.

Google

Kërkesat e Google reklamat mund të përmblidhen Parimet reklamat e Google. Ata janë në vend për të siguruar një përvojë pozitive për përdoruesit. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Ju nuk keni aktivizuar AdSense Google në faqen tonë, por mund ta bëjë këtë në të ardhmen.

Online Privacy Mbrojtjen Akti Gjermania

Ai është ligji i parë i shtetit në vend që të kërkojë që faqet e internetit komerciale dhe shërbime online për të postoj një privacy policy. Fusha e zbatimit të ligjit të shtrihet përtej Gjermanisë për të kërkuar një person apo kompani në Gjermani (dhe botën imagjinare) Vendet e grumbullimit operativ informacion personalisht të identifikueshme nga konsumatorët në Gjermani për të publikuar një politikë të shquar privacy në faqen e saj tregojnë pikërisht informacionin mbledhur dhe ata individë me të cilët është e përbashkët, dhe në përputhje me këtë politikë

http://www.gesetze-im-internet.de/englisch_bdsg/

Sipas CalOPPA bien dakord për sa më poshtë:
Përdoruesit mund të vizitoni faqen tonë anonime
Pasi këtë privacy policy, ne do të shtoni një link për atë në faqen tonë në shtëpi, ose të paktën në faqen e parë në masë të madhe pas hyrjes faqen tonë të internetit.
Shoqata Politika e privatësisë tonë përfshin fjalën “Privacy”, dhe lehtë mund të gjenden në faqen e përmendur më lart.

Përdoruesit duhet të informohen për çdo ndryshim në privacy policy:
• Per regullat e Kushteve te Perdorimit
Përdoruesit kanë aftësinë për të ndryshuar të dhënat e tyre personale:
• Me E-mail
• Me Telefon

Si kemi trajtuar faqja jonë nuk ndjekin sinjalet?
Ne nuk përfillnit shikuar sinjalet dhe nuk udhë, mbjell biskota, ose përdorin reklamat kur një pambikëqyrur mekanizëm (DNT) shfletuesi është në vend.

A faqen tonë të lejuar sjelljen e monitorimit të tretë?
Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ne të lejojë sjelljen e monitorimit palës së tretë

COPPA (Ligji për Mbrojtjen e Fëmijëve Online Privacy)

Kur vjen puna për të mbledhur informacion personal nga fëmijët nën 13, fëmijë Akti i Mbrojtjes Online (COPPA) Privacy vë prindërit në kontroll. Komisioni Federal i Tregtisë, shërbimi i mbrojtjes së konsumatorit të vendit, forcon Coppa rregull, e cila shpjegon se çfarë menaxherët e faqet e internetit dhe shërbimet online duhet të bëni për të mbrojtur privatësinë dhe sigurinë e fëmijëve në internet.

Ne nuk shesim për fëmijët nën 13 vjet.

Praktikat informacionit Fair

Fair Parimet Praktikat informacionit janë shtylla kurrizore e legjislacionit intimitetit Stina Gjermani dhe konceptet që përfshihen aty kanë luajtur një rol të rëndësishëm në zhvillimin e legjislacionit për mbrojtjen e të dhënave në të gjithë botën. Kuptimi informacionin e drejtë zbatojnë parimet dhe se si ajo duhet të zbatohet është kritike për përputhje me ligjet e ndryshme intimitetit mbrojtur të dhënat personale.

Të jenë në përputhje me praktikat e Informacionit e drejtë që do të marrin veprimet e mëposhtme të reagimit në rast të shkeljes së të dhënave të ndodhin:
Ajo do të njoftojë përdoruesit përmes emailit
• brenda 7 ditëve pune
Ajo do të informojë përdoruesit me njoftimin në faqen e internetit
• brenda 7 ditëve pune

Ne gjithashtu pajtohem me autoritet individual apelit, e cila kërkon qytetarët kanë të drejtë për të sjellë të drejtë ligjore gjatë grumbullimit dhe përpunuesit të cilët nuk t’i përmbahen ligjit të dhënave. Ky parim kërkon jo vetëm që individët të kenë të drejta të zbatueshme ndaj shfrytëzuesve të të dhënave, por edhe që njerëzit të drejtohen gjykatave ose agjenci qeveritare për të hetuar dhe / ose ndjekjen penale të mos-pajtueshmërisë me procesorë të dhënave.

MUND Spam Act

CAN-SPAM Act është një ligj që përcakton rregullat për email komerciale, përcakton kërkesat për mesazhe komerciale, japin titullarit të drejtën të ketë ndalur e-mail dërguar atyre, dhe identifikon sanksionet për shkelje të vështira .

Ne mbledhjen adresën tuaj e-mail për:

Në përputhje me CANSPAM bien dakord për sa më poshtë:

Nëse në çdo kohë që ju dëshironi të çabonoheni nga marrja e email ardhmen, ju mund të na dërgoni email në
dhe ata menjëherë do ta largojë ju nga të gjithë korrespondencën.

POLITIKA E PRODUKTIT KTHIMIT

Në qoftë se ju të ndryshojë mendjen tuaj dhe kthimin e produktit.

Blerësi paguan koston e transportit detar kthimit.
Për Paketen nuk duhet të jetë i hapur.
Ju lutem ktheheni  produktit ashtu si ju e merrni atë.

Kthim brenda 14 ditëve

Na Kontaktoni

Nëse ka ndonjë pyetje në lidhje me këtë privacy policy mund të na kontaktoni duke përdorur të dhënat e mëposhtme.

http://althaia.de
Mylheim një 20A der Ruhr
Mylheim, 45478
Gjermani
Stylos@t-online.de

Redaktuar më 12/20/2015