Bobaj Satirika- Shkarkoje ne PDF

Të gjithë të afërmit zunë vendet e tyre dhe tryeza po mbushej me lloj – lloj gatimesh e pijesh, të përgatitura me kohë. Ime shoqe kishte një javë që merrej me përgatitjen e kësaj feste. Fluturonte nga gëzimi.

– Dua të ketë edhe qumësht dallëndysheje për festën tënde, – më thoshte, duke më buzëqeshur si atëherë kur sapo kishim filluar të duheshim dhe nxitonte sa andej – këtej.

Fillimisht secili nga të ftuarit bisedonte në qejf të vet, por dalngadalë në tryezë u vu një rregull i heshtur. Natyrisht prisnin t’i mirëseardhja, për të më uruar për ditëlindjen.

SHKRIMTARI

Iliaz Bobaj

Edhe ne e pritëm me shumë kënaqësi këtë ftesë.
Të gjithë kemi nevojë për pak hare dhe gëzim

Komente

Nuk ka komente ende.

Behuni i pari qe do shqyrtoni “Bobaj Satirika- Shkarkoje ne PDF”