PREVEZIANI ABEDIN  PASHA DINO POEZITË E TIJ DHE DINOT E TJERË

PREVEZIANI ABEDIN PASHA DINO POEZITË E TIJ DHE DINOT E TJERË

U botua në Tiranë në vitin 2014 nga Botimet “PA KUFIN”.
Përktheu nga origjinali greqisht: ILIAZ BOBAJ.
Redaktor: AHMET MEHMETI
Tituli origjinali në gjuhën greke është:

Ο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ
ΑΜΠΕΝΤΙΝ ΠΑΣΑΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΙΝΑΙΟΙ

SHKRIMTARI

Niko Stylo

Komente

Nuk ka komente ende.

Behuni i pari qe do shqyrtoni “PREVEZIANI ABEDIN PASHA DINO POEZITË E TIJ DHE DINOT E TJERË”