Fjalor i Marko Bocarit

Fjalor i Marko Bocarit

1 në rezervë

U botua në vitin 2007 në Tiranë prej Shtëpisë Botuese ARBËRIA. Përkthimi i tij në gjuhën greke është: Το λεξικό του Μάρκου Mπότσαρη.

SHKRIMTARI

Niko Stylo

Meqë fjalësi i tij arvanitas nuk ishte i mjaftueshëm për leximin e shkrimeve etruske, që janë ruajtur, Niko Stylos iu kthye fjalorëve të ndryshëm të kësaj gjuhe dhe më 2007 u botua në Tiranë FJALORI i Marko Boçarit, dhe këtë vit po në Tiranë, FJALORI KATËRGJUHËSH i Daniili Voskopojarit dhe FJALORI GREQISHT-SHQIP i Panajot Kupitorit.

U botua në vitin 2007 në Tiranë prej Shtëpisë Botuese ARBËRIA. Përkthimi i tij në gjuhën greke është: Το λεξικό του Μάρκου Mπότσαρη.

Komente

Nuk ka komente ende.

Behuni i pari qe do shqyrtoni “Fjalor i Marko Bocarit”