DUKE FARKËTUAR THIKA

DUKE FARKËTUAR THIKA

10 në rezervë

DUKE FARKËTUAR THIKA Poezi: U botua në Tiranë në vitin 2011 nga Shtëpia Botuese KUMI dhe është vëllimi poetik i Niko Stylos, të cilin e ka shkruar në 1978 në Essen të Gjermanisë. Ky libër, i cili përveç përkthimit poetik prej Llambro Rucit, në faqen e majtë, siç lexohet libri, është edhe origjinali në gjuhën greke i poetit.

DUKE FARKËTUAR THIKA Poezi: U botua në Tiranë në vitin 2011 nga Shtëpia Botuese KUMI dhe është vëllimi poetik i Niko Stylos, të cilin e ka shkruar në 1978 në Essen të Gjermanisë. Ky libër, i cili përveç përkthimit poetik prej Llambro Rucit, në faqen e majtë, siç lexohet libri, është edhe origjinali në gjuhën greke i poetit.

Komente

Nuk ka komente ende.

Behuni i pari qe do shqyrtoni “DUKE FARKËTUAR THIKA”