DITËN E ARTË E SHKOJ ME TY

DITËN E ARTË E SHKOJ ME TY

2 në rezervë

Është libri i tretë me poezi i autorit. Në këtë vëllim poetik përfshihen kryesisht poezi lirike te tij, të cilat përshkrohen nga ndjenja të holla artistike, trajtim i kendshëm, elegant, karakteristikë kjo e këtij autori.
Ndërmjet tyre ka poezi me rimë dhe me varg të lirë. Por nuk mungojne as poezitë hajk, ato me temë historike dhe atdhetare.
Ky libri përfshin kryesisht poezitë e krijuara nga autori vitet e fundit. Nga kritika letrare brenda dhe jashte vendit është cilësuar si një nga vëllimet më të mirë të poezisë shqipe të pasnëntëdhjetës dhe një nga kulmet artistike të këtij autori.

SHKRIMTARI

Iliaz Bobaj

Është libri i tretë me poezi i autorit. Në këtë vëllim poetik përfshihen kryesisht poezi lirike te tij, të cilat përshkrohen nga ndjenja të holla artistike, trajtim i kendshëm, elegant, karakteristikë kjo e këtij autori.
Ndërmjet tyre ka poezi me rimë dhe me varg të lirë. Por nuk mungojne as poezitë hajk, ato me temë historike dhe atdhetare.
Ky libri përfshin kryesisht poezitë e krijuara nga autori vitet e fundit. Nga kritika letrare brenda dhe jashte vendit është cilësuar si një nga vëllimet më të mirë të poezisë shqipe të pasnëntëdhjetës dhe një nga kulmet artistike të këtij autori.

Komente

Nuk ka komente ende.

Behuni i pari qe do shqyrtoni “DITËN E ARTË E SHKOJ ME TY”