e-BOOK BOTA ËSHTË E MADHE SHUMË PDF

e-BOOK BOTA ËSHTË E MADHE SHUMË PDF

Në këtë libër përfshihen 51 poezi për fëmijë, të shkruara nga autori dy vitet e fundit.
Ato i takojnë botës fëminore, gëzimit fëminor, moshës së tyre të çiltër, të lirë dhe të gëzuar.
Poezitë e këtij vëllimi rrokin një hapësirë të gjerë të temës fëminore dhe janë shkruar me lirshmëri dhe elegancë, për të qenë tërheqëse për lexuesit e vegjël.
Autori Bobaj hyn midis autorëve më të njohur të hapësirës mbarëshqiptare të kësaj poezie.

SHKRIMTARI

Iliaz Bobaj

Në këtë libër përfshihen 51 poezi për fëmijë, të shkruara nga autori dy vitet e fundit.
Ato i takojnë botës fëminore, gëzimit fëminor, moshës së tyre të çiltër, të lirë dhe të gëzuar.
Poezitë e këtij vëllimi rrokin një hapësirë të gjerë të temës fëminore dhe janë shkruar me lirshmëri dhe elegancë, për të qenë tërheqëse për lexuesit e vegjël.
Autori Bobaj hyn midis autorëve më të njohur të hapësirës mbarëshqiptare të kësaj poezie.

Komente

Nuk ka komente ende.

Behuni i pari qe do shqyrtoni “e-BOOK BOTA ËSHTË E MADHE SHUMË PDF”